Jejaka Keperluan Jejaka
Lelaki memerlukan penjagaan kulit yang sama seperti wanita, di samping produk-produk yang khusus untuk merangsang keseimbangan kulit.

 
Ini mudah diserap menghidrat losyen kulit dan memberikan perlindungan UVA / UVB untuk membantu melindungi dari sinaran berbahaya yang boleh menyebabkan pra-matang penuaan kulit.Pelindung matahari walaupun mengekalkan perlindungan matahari sekurang-kurangnya 80 minit dalam air.

Tip Penjagaan Kulit: Apabila digunakan bersama-sama dengan MKMen Face Bar, ia boleh membantu mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan. 
Sederhana, ia melengkapkan proses pembersihan dengan mengeluarkan kekotoran mikro tanpa meninggalkan saki-baki. ia cukup lembut untuk kegunaan setiap hari fomula ini meninggalkan rasa kulit tenang, terhidrat, seimbang dan tenang. Faedah lain termasuk memperbaiki tekstur kulit, mengurangkan kemunculan liang-liang dan menyediakan kulit untuk langkah moisturization. 
Sudah jelas, Pembersih Muka MKMen® Facial Cleanser cukup untuk menggunakan setiap hari. Ia membersihkan dan exfoliates kulit, menjadikan kulit bertambah licin dan sihat. Ia juga adalah permulaan proses untuk membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan. 
Berikan dia memulakan hidup baru dengan bar muka yang membersihkan dan memelihara kulit kerana ia bermulanya proses untuk membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan. Kulit bertambah licin dan sihat.

Tip Penjagaan Kulit: Gunakan bersama-sama dengan
MKMen™ Moisturizer Sunscreen SPF 25, ia boleh membantu mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan.MKMen™ Body Spray direka untuk kegunaan liberal sepanjang hari. dapatkan satu dalam beg gimnasium atau beg bimbit untuk kegunaan mudah pada bila-bila masa yang mereka mahu! Perfect untuk guys semua peringkat umur yang suka bau hebat! 
   Jejaka juga ingin berbau harum

 
Wangian ini berais hitam dan bijaksana perak yang ditingkatkan oleh biji kopi dihancurkan. Wangi memerlukan perhatian dengan  teh hitam dan daun violet, Royal raja kayu, Mary Kay eksklusif, menambah keamatan kaya di Cologne ini untuk lelaki.  

Balut diri anda dengan bau perapian dan rumah dengan Domain ® Cologne. Seperti udara segar dan begitu juga dengan ini campuran lavender dan lumut oak. 
Untuk Lelaki yang mengasihi jaket denim, empuk kulit sofa - dan teman wanita. Menunjukkan kasih sayang taman wanita dengan semburan ® Tribute for Men Spray Cologne, Gabungan maskulin buah-buahan sitrus dan nilam warna tanah, ditambah dengan  gaharu yang tahan lama.


Followers

My Box